Fischfilet in cremiger Lauchsauce

Fischfilet in cremiger Lauchsauce

4.7 91 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • frische Fischfilets (z. B. Forelle, Saibling, Kabeljau), ohne Haut
    500 g
  • Salz etwas mehr für den Fisch und zum Abschmecken
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    etwas
  • Zitronensaft etwas mehr zum Beträufeln und zum Abschmecken
    20 g
  • Thymian, frisch
    4 Zweiglein
  • Lauchstange gewaschen
    1
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Öl
    20 g
  • Wasser
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
  • Schlagobers
    150 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 378 kcal / 1582 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων