
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cedar-wrapped pork with rosemary
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillets45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
364.5 kcal /
1530.8 kJ
Πρωτεΐνη
62.4 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Νάτριο
1327 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Easy lamb hotpot
2ωρ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Beef and beer pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken and risoni bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.