
Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood Pozole
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered300 g
-
red radishes cut in pieces150 g
-
cos lettuce cut in pieces150 g
-
water2300 g
-
ancho chilli deseeded1
-
guajillo chillies, fresh deseeded4
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
raw prawns, unpeeled medium150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns½ tsp
-
tinned sweetcorn drained350 g
-
fine sea salt3 tsp
-
whole squid cut in bite-sized pieces250 g
-
octopus cooked, cut in pieces (3 cm)120 g
-
white fish fillets diced (2 cm)200 g
-
fresh oregano leaves, for garnishing4 Tbsp
-
lemons cut in wedges, for serving6
-
bread toasted, for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263 kcal /
1104 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

tasty mexican dinners
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2sa 30 dk
Tuna Fishcakes
1sa 15 dk
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 dk
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1sa 30 dk
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 dk
Seafood Laksa
25 dk
Seafood Korma
40 dk
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Değerlendirme yok
Caldeirada (Fish Stew)
45 dk
Asian Steamed Side of Salmon
1sa 45 dk
Prawn and Cucumber Salad
55 dk
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 dk