Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce

Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce

4.4 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Aubergine in Würfeln (1,5 cm)
    100 g
  • Zucchini in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • gelbe Paprika in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Kräuter der Provence, getrocknet
    ¾ TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 gestr. TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    1 Msp.
  • Zucker
    1 gestr. TL
  • Öl zum Einfetten
  • Gnocchi aus dem Kühlregal, Garzeit 3 Minuten (siehe Tipp)
    400 g
  • Putenschnitzel in Streifen (ca. 1 x 5 cm)
    250 g
  • Speisestärke (10 g)
    1 EL
  • Wasser
    50 g
  • Basilikum abgezupft und grob gehackt
    2 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 628 kcal / 2623 kJ
Πρωτεΐνη 49 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 78 g
Φυτικές ίνες 8.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων