
Συσκευές & Αξεσουάρ
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (προαιρετικό πεδίο)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2732 kJ /
653 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thankful for Leftovers
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min
Mac "n" Cheese Burger
3 Std. 10 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min