
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupa miso z warzywami
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
oleju10 g
-
grzybów shiitake, świeżych pokrojonych w plastry200 g
-
marchewki pokrojonej w słupki (0,5 x 8 cm)150 g
-
pora pokrojonego w plastry95 g
-
bulionu warzywnego, płynnego (patrz wskazówka)900 g
-
pasty miso40 g
-
wody80 g
-
tofu, średnio twardego pokrojonego w 1 cm kostkę250 g
-
soli1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
cebula dymka pokrojona w 3 mm plastry, do dekoracji
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
120.8 kcal /
505.4 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.85 g
Νάτριο
326.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνProwansalska zupa warzywna z domowym pesto
1ωρ. 15 λεπτ.
Zupa z pokrzyw
40 λεπτ.
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25 λεπτ.
Zupa selerowa aksamitna
25 λεπτ.
Zupa krem z kaszy jaglanej i kukurydzy
45 λεπτ.
Zupa z białych warzyw
45 λεπτ.
Żur z klopsikami na Varomie
1ωρ.
Zupa z kopru włoskiego z oliwą pietruszkową i podpłomykami
1ωρ.
Zupa z ravioli i wołowiną
30 λεπτ.
Zupa z makaronem i pulpetami z indyka
40 λεπτ.
Mleczna zupa dyniowa z zacierkami (na słodko)
20 λεπτ.
Jesienna zupa z pieczonego kalafiora i soczewicy
50 λεπτ.