Verrines bretonnes au lait ribot

Verrines bretonnes au lait ribot

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'échalote coupée en deux
    60 g
  • de persil frais
    3 brins
  • d'eau
    300 g
  • de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm env.)
    200 g
  • de lait ribot
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de maquereaux fumés
    2 filets

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 107 kcal / 449 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 5.7 g
Υδατάνθρακες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων