Boeuf Stroganow

Boeuf Stroganow

3.8 250 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porcje

Υλικά

  • oliwy z oliwek
    40 g
  • polędwicy wołowej pokrojonej w paski (1 x 1 x 4 cm)
    600 g
  • pieprzu czarnego, świeżo mielonego
    2 szczypty
  • soli
    ½ łyżeczki
  • cebuli pokrojonej na kawałki
    100 g
  • ząbek czosnku
    1
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki
    250 g
  • skrobi kukurydzianej
    10 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    ½ łyżeczki
    ½ kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l)
  • wody
    30 g
  • śmietany
    200 g
  • musztardy angielskiej lub innej pikantnej musztardy np. Dijon
    1 łyżeczka
  • ogórków konserwowych (προαιρετικό πεδίο) pokrojonych w paski
    50 g
  • natka pietruszki, świeża, tylko liście posiekana, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 449 kcal / 1871 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων