Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą

Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą

4.6 358 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • 3 bakłażany (ok. 300 g każdy), pokrojone w 5 mm plastry
  • 150 g sera mozzarella pokrojonego w kostkę
  • 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 g liści bazylii, świeżych (ok. 2 pęczki)
  • 500 g pomidorów, dojrzałych obranych, pokrojonych w ćwiartki
  • 70 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżkę cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki oregano, suszonego
  • masło do natłuszczenia naczynia żaroodpornego

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 336 kcal / 1405.9 kJ
Πρωτεΐνη 15.1 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 22.7 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 783.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων