
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sunday lamb roast (MEATER®)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
anchovy fillets6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1135 kcal /
4766.9 kJ
Πρωτεΐνη
78.3 g
Λιπαρά
84.6 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
31.9 g
Νάτριο
854 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Curried chicken salad wraps
50 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Bhuna gosht
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb with pilaf
5ωρ. 40 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.