黃豆牛蒡排骨湯

黃豆牛蒡排骨湯

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • (含川燙和烹煮用)
    2200 克
  • 排骨 ,切塊(約4公分)
    500 克
  • ,切片
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 牛蒡 ,去皮,切滾刀(約2公分)
    150 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 486.4 kcal / 2283.4 kJ
Πρωτεΐνη 32.6 g
Λιπαρά 33.2 g
Υδατάνθρακες 16.7 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων