
Συσκευές & Αξεσουάρ
黃豆牛蒡排骨湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 (含川燙和烹煮用)2200 克
-
排骨 ,切塊(約4公分)500 克
-
薑 ,切片15 克
-
米酒10 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
牛蒡 ,去皮,切滾刀(約2公分)150 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
486.4 kcal /
2283.4 kJ
Πρωτεΐνη
32.6 g
Λιπαρά
33.2 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

豆陣來吃飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν