
Συσκευές & Αξεσουάρ
Laugenbrezeln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
9 Stück
Υλικά
Teiglinge
-
Wasser235 g
-
frische Hefe½ Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker½ TL
-
Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Dinkelmehl, weiss100 g
-
Malzpulver1 TL
-
Schmalz40 g
Lauge und Fertigstellung
-
Natron2 TL
-
kochendes Wasser50 g
-
Meersalz, grobkörnig (z. B. Steinsalz) zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
263 kcal /
1099 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOriginal Neapolitanische Pizza
9ωρ.
Erbsli-Wähe
50 λεπτ.
Lachshäppchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Blätterteig-Rüebli
1ωρ.
Quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Ratatouille-Wähe
Καμία βαθμολογία
Cremiger Feta Dip
5 λεπτ.
Wähe mit Poulet und Lauch
1ωρ.
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
1ωρ.
Gebackene Kartoffelpurée Monster
2ωρ. 5 λεπτ.
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.