Gnocchi alla romana alla pizzaiola

Gnocchi alla romana alla pizzaiola

4.7 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di latte intero
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro + q.b.
    20 g
  • di semolino di grano
    250 g
  • di origano secco
    1 cucchiaio
  • tuorli
    2
Salsa al pomodoro
  • foglie di basilico fresche lavate
    5
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco piccante (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di mozzarella per pizza a fette
    125 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 483 kcal / 2021 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 42.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων