Gnocchi alla romana alla pizzaiola

Gnocchi alla romana alla pizzaiola

4.7 116 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di latte intero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro + q.b.
  • 250 g di semolino di grano
  • 1 cucchiaio di origano secco
  • 2 tuorli
Salsa al pomodoro
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (προαιρετικό πεδίο)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 125 g di mozzarella per pizza a fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 483 kcal / 2021 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 42.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων