
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Pollock with Potato and Squash Crust
-
red kuri squash peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
potatoes cut in pieces150 g
-
onions halved40 g
-
lemon juice2 dash
-
medium egg1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
pollock fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper to taste
Chablis Sauce
-
shallot halved30 g
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh dill (προαιρετικό πεδίο) leaves only, plus extra for garnishing (optional)2 sprigs
-
unsalted butter10 g
-
dry white wine (Chablis)50 g
-
cream200 g
-
plain flour10 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
1488 kJ /
355 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Easter Menu
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Boston Baked Beans
20 λεπτ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13ωρ. 25 λεπτ.