Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Vegan Lasagne
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Breadcrumbs
-
gluten-free bread stale, torn in pieces80 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only, to taste3 - 4 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
soya mince125 g
-
water100 g
-
tomato purée90 g
-
raisins (προαιρετικό πεδίο)60 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour350 g
-
water180 g
-
fine sea salt¼ tsp
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk750 g
-
cornflour50 g
-
olive oil10 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
553 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1588 kJ /
379.5 kcal
Λιπαρά
8.3 g
Φυτικές ίνες
11.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
60.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna Pasta
30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min