Pieczarki portobello faszerowane komosą ryżową i mielonym indykiem

Pieczarki portobello faszerowane komosą ryżową i mielonym indykiem

4.4 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    30 g
  • wody
    1000 g
  • komosy ryżowej (quinoa)
    100 g
  • pieczarki portobello, świeże (ok. 400 g)
    4
  • soli
    1 łyżeczka
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • mięsa z indyka, mielonego podzielonego na kawałki
    200 g
  • przecieru pomidorowego, typu passata
    250 g
  • sosu sojowego
    1 łyżka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • papryki słodkiej, mielonej
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 256.2 kcal / 1072.9 kJ
Πρωτεΐνη 19.4 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 23.1 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων