
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flan van asperges met zeetong
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
325 kcal /
1360 kJ
Πρωτεΐνη
31.8 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asperge
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Paëlla
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Zalm met rijst en champignons
Brak ocen
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen