Συσκευές & Αξεσουάρ
竹笙枸杞排骨湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
竹笙 (約5克)5 - 6 條
-
水 (含浸泡和烹煮用)1300 克
-
嫩薑 切片15 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水250 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
239.4 mg
Πρωτεΐνη
16.9 g
Θερμίδες
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Λιπαρά
20.5 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2784.6 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν