Gnocchi aux épinards et au gouda

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions

Υλικά

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de farine
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • 15 g de beurre
  • 20 g de gouda en copeaux

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 125.7 mg
Πρωτεΐνη 14.9 g
Θερμίδες 2138.2 kJ / 511.1 kcal
Λιπαρά 10.5 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.1 g
Υδατάνθρακες 89.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων