Muszle makaronowe faszerowane ricottą i szpinakiem

Muszle makaronowe faszerowane ricottą i szpinakiem

4.8 3.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sztuki makaronu suchego, typu conchiglie (muszle) z pszenicy durum (ok. 130 g)
    24
  • soli
    2 łyżeczki
  • woda ilość do gotowania makaronu
  • sera parmezan
    30 g
  • ząbki czosnku
    3
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • liści szpinaku, świeżych
    200 g
  • sera ricotta podzielonego na kawałki
    250 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • bazylii, suszonej
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 364 kcal / 1524 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 1048.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων