Muszle makaronowe faszerowane ricottą i szpinakiem

Muszle makaronowe faszerowane ricottą i szpinakiem

4.8 3.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 24 sztuki makaronu suchego, typu conchiglie (muszle) z pszenicy durum (ok. 130 g)
  • 2 łyżeczki soli
  • woda ilość do gotowania makaronu
  • 30 g sera parmezan
  • 3 ząbki czosnku
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 200 g liści szpinaku, świeżych
  • 250 g sera ricotta podzielonego na kawałki
  • 80 g cebuli przekrojonej na pół
  • 400 g krojonych pomidorów, z puszki
  • 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • ½ łyżeczki bazylii, suszonej

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 364 kcal / 1524 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 1048.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων