Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip

Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip

4.1 243 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • rote Zwiebel (à ca. 70 g), halbiert
    1
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Zucchini in Stücken (siehe Tipp)
    400 g
  • Süßkartoffeln geschält, in Stücken
    180 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Dinkelmehl
    100 - 120 g
  • Backpulver
    1 Msp.
  • Maisstärke
    20 g
  • Semmelbrösel
    20 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • reife Avocados geschält, in Stücken
    2
  • Zitronensaft
    2 TL
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    150 g
  • Sauerrahm
    100 g
  • Knoblauchzehe gepresst
    ½
  • Öl zum Braten (z. B. Rapsöl)
    etwas

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 484 kcal / 2023 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 13 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1173 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων