Συσκευές & Αξεσουάρ
四神杏鮑菇湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
大薏仁 洗淨,瀝乾50 克
-
芡實 洗淨,瀝乾15 克
-
茯苓 洗淨,瀝乾15 克
-
水 適量 (浸泡用)
-
薑 切片15 克
-
當歸 (約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
水1000 克
-
新鮮蓮子 洗淨,瀝乾60 克
-
杏鮑菇 切滾刀塊200 克
-
米酒20 克
-
鹽½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
384.8 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
1008.9 kJ /
241.1 kcal
Λιπαρά
1.9 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
80 g
Υδατάνθρακες
44.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν