
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Aromatics at 50°C
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
fresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
248 mg
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
1689 kJ /
407 kcal
Λιπαρά
33 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook and Sous-vide
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Coulibiac
2 godz. 15 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Fish Stew
45 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 godz.