Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomate frito – hiszpański sos pomidorowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 porcje
Υλικά
-
40 g cebuli przekrojonej na pół
-
5 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
-
250 g pomidorów, dojrzałych pokrojonych na kawałki, bez skórki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
52.6 kcal /
220.1 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
6.8 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
297.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrzecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sos paprykowy à la Ajvar
55 λεπτ.
Kremowy sos brokułowy
35 λεπτ.
Sos pomidorowy z tuńczykiem
45 λεπτ.
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 λεπτ.
Szybki sos beszamelowy
10 λεπτ.
Ketchup
1ωρ.
Sos pomidorowy
40 λεπτ.
Sos paprykowy z salami
45 λεπτ.
Sos warzywny do makaronu
40 λεπτ.
Sos serowy Mornay
10 λεπτ.
Hummus z pieczoną papryką (BLW, dla dzieci)
50 λεπτ.