Polędwica po toskańsku

Polędwica po toskańsku

4.5 203 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • polędwicy wieprzowej
    600 g
  • sól do przyprawienia mięsa
  • pieprz czarny, mielony do przyprawienia mięsa
  • kromki białego chleba pokrojonego na kawałki
    3
  • ząbek czosnku
    1
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki
    100 g
  • sera gorgonzola łagodnego (dolce), pokrojonego na kawałki
    200 g
  • oliwy z oliwek
    3 łyżki
  • cebuli (ok. 60 g), pokrojonej w półplasterki
    ½
  • woda (1 szklanka), do podlania mięsa
  • przyprawy uniwersalnej
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 518.3 kcal / 2168.5 kJ
Πρωτεΐνη 45.1 g
Λιπαρά 30.6 g
Υδατάνθρακες 14.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 909.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων