Ossobuco

Ossobuco

4.5 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • giczy wołowej, z kością (2-3 szt.)
    1000 - 1200 g
  • pomidorów dojrzałych, obranych, pokrojonych w ćwiartki
    350 g
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    50 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    100 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • ząbek czosnku
    1
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    4 gałązki
  • oliwy z oliwek
    40 g
  • wody
    100 g
  • białego wina wytrawnego
    100 g
  • koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • przecieru pomidorowego
    50 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 449 kcal / 1879 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Νάτριο 1159.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων