Bol de quinoa con atún marinado (Cocción de arroz)

Bol de quinoa con atún marinado (Cocción de arroz)

4.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de jengibre fresco en láminas (5-10 g)
    1 trozo
  • de zumo de lima
    40 g
  • de salsa de soja
    50 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    60 g
  • de lomo de atún rojo en dados de 1 cm
    300 g
  • de quinoa en grano aclarada y escurrida
    300 g
  • de agua
    750 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de edamame (solo los granos)
    100 g
  • zanahorias en tiras finas de 3 mm (ver sugerencia)
    1 - 2
  • de lombarda en juliana
    100 g
  • rabanitos en rodajas muy finas
    4
  • de semillas de sésamo negro
    ½ cucharadita
  • de cilantro fresco picadas
    4 ramitas
  • lima en octavos
    1
  • cebolleta recta cortada en rodajas muy finas
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 559 kcal / 2339 kJ
Πρωτεΐνη 34.8 g
Λιπαρά 22.8 g
Υδατάνθρακες 53.1 g
Φυτικές ίνες 13.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 1218.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων