Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele

Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele

4.8 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • limone preferibilmente biologico
    ½
  • limone
    ½
  • di senape di Digione
    1 cucchiaino
  • di sale
    ¾ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 cucchiaino
  • filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
    2
  • di pepe bianco macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di aneto fresco le foglioline lavate ed asciugate
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    1850 g
  • di bulbo di finocchio a fette sottili
    150 - 200 g
  • cipolla rossa (προαιρετικό πεδίο) a fette sottili
    ½
  • mela, qualsiasi tipo a fette sottili
    ½

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 430 kcal / 1803 kJ
Πρωτεΐνη 31.3 g
Λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 8.8 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων