Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Preparing the Turkey
-
turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
-
lemons thin peelings of skin only2
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
pancetta sliced, cut in pieces80 g
-
mascarpone150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Stuffing the Turkey
-
onion quartered1
-
bay leaves5
-
white wine175 g
-
water175 g
Roasting
-
pigs in blankets (προαιρετικό πεδίο)20
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1089 mg
Πρωτεΐνη
119 g
Θερμίδες
4036 kJ /
965 kcal
Λιπαρά
50 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Leftover Roast Patties with Egg
45min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Easy Satay Chicken
30min
Creamy mustard chicken stew
40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min