Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas

Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas

4.1 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 45 λεπτ.
36 unidades

Υλικά

Manzanas caramelizadas
  • 1 hoja de gelatina
  • 120 g de agua
  • 1 - 2 manzanas peladas y cortadas en láminas finas
  • 1 cucharada de zumo de limón
  • 30 g de azúcar
  • 10 - 15 g de caramelo líquido
Mousse de queso de cabra
  • 3 hojas de gelatina
  • 180 - 200 g de queso de cabra en rulo cortado en trozos
  • 200 g de leche
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Mousse de foie
  • 3 hojas de gelatina
  • 200 g de foie gras de pato crudo
  • 30 g de vino Pedro Ximénez
  • 200 g de leche
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 36 biscotes

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidad

Πρωτεΐνη 2.4 g
Θερμίδες 153 kJ / 37 kcal
Λιπαρά 2.3 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Υδατάνθρακες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων