
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnut halves50 g
-
fresh basil leaves6
-
ricotta cheese125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
504 kcal /
2103 kJ
Πρωτεΐνη
57 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
1143 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1 godz. 30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Lamb Kebobs
3 godz.
Chicken Étouffée
45 min