Malloreddus alla campidanese

Malloreddus alla campidanese

4.9 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Malloreddus
  • di acqua tiepida
    270 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di semola rimacinata di grano duro
    600 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Sugo
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
    300 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di passata di pomodoro
    700 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • foglie di basilico fresche lavate
    7
  • di zucchero
    5 g
  • di zafferano in polvere a piacere
    ½ - 1 bustina
Terminare la preparazione
  • pecorino sardo grattugiato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 659.5 kcal / 659.5 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 25.2 g
Υδατάνθρακες 72.9 g
Φυτικές ίνες 7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1141.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων