油豆腐豆芽汤

油豆腐豆芽汤

4.1 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 去壳虾米
    30 克
  • 新鲜黄豆芽
    200 克
  • 20 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 油豆腐 ,切小块
    100 克
  • 600 克
  • ,切葱花
    1 支

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 145.8 kcal / 609.8 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 3.6 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 379.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων