
Συσκευές & Αξεσουάρ
油豆腐豆芽汤
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去壳虾米30 克
-
新鲜黄豆芽200 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
油豆腐 ,切小块100 克
-
水600 克
-
葱 ,切葱花1 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
145.8 kcal /
609.8 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
3.6 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Νάτριο
379.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

妈妈的家常菜
12 Συνταγές
Κίνα
Κίνα