
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Gänseschmalz80 g
-
Zwiebeln geviertelt70 g
-
Knoblauchzehen2
-
Hühnerleber300 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 g
-
Macis¼ TL
-
Wasser400 g
-
Eier (Größe M)3
-
Kirschen500 g
-
Maisstärke2 TL
-
Rotwein1 - 2 EL
-
Chiliflocken, getrocknet¼ - ½ TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Honig10 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen¾ - 1 TL
-
Gänseschmalz70 g
-
Vogerlsalat100 g
-
Olivenöl1 - 2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1778 kJ /
425 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Alles in Butter - Burgenland
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGetrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 λεπτ.
Matjes-Katersalat
55 λεπτ.
Russischer Salat
50 λεπτ.
Rosmarin-Käse-Stangen
1ωρ. 20 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.
Schneller Rohkostsalat
15 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Gelber Fisolensalat
40 λεπτ.
Maronicremesuppe (vegan)
45 λεπτ.
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1ωρ.
Sommerlicher Gemüsesalat
10 λεπτ.
Gemüse-Seetang-Tatar
45 λεπτ.