Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch

Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Gänseschmalz
    80 g
    80 g Butterschmalz, in Stücken
  • Zwiebeln geviertelt
    70 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Hühnerleber
    300 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    40 g
  • Macis
    ¼ TL
  • Wasser
    400 g
  • Eier (Größe M)
    3
  • Kirschen
    500 g
  • Maisstärke
    2 TL
  • Rotwein
    1 - 2 EL
  • Chiliflocken, getrocknet
    ¼ - ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Honig
    10 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ - 1 TL
  • Gänseschmalz
    70 g
    70 g Butter, in Stücken (siehe Variation)
  • Vogerlsalat
    100 g
  • Olivenöl
    1 - 2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 425 kcal / 1778 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων