Entenbrust mit Orangen-Zabaglione

Entenbrust mit Orangen-Zabaglione

3.6 99 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Entenbrust à l`Orange
  • Wasser
    1190 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Entenbrustfilets, mit Haut (à ca. 250-350 g), z. B. Barbarie Entenbrust
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ⅛ TL
  • Orange klein, in 4 Scheiben (3-5 mm)
    1
Orangen-Zabaglione und Fertigstellung
  • Orangensaft frisch gepresst
    40 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe selbst gemacht,
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ⅛ TL
  • weißer Pfeffer
    2 - 3 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Eigelb
    3

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 415 kcal / 1737 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων