Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1225 mg
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1960 kJ /
471 kcal
Λιπαρά
29 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Autumn Dinners
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 λεπτ.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1ωρ. 15 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Suya Beef Skewers
45 λεπτ.
Tuna Poke Nachos
30 λεπτ.
Sardine and Pea Pilaf
40 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Creamed Cod
45 λεπτ.
Crispy Breaded Fish
35 λεπτ.