
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
471 kcal /
1960 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
20 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1225 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Autumn Dinners
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Best Beer Battered Fish
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Seafood Korma
40min
Steamed Fish
30min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1hod.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Keralan Fish Curry
30min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2hod. 30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1hod.