
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
471 kcal /
1960 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
20 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1225 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Autumn Dinners
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία