Συσκευές & Αξεσουάρ
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
beef short ribs, bone in64 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots peeled, cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Chianti wine10 oz
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
beef stock10 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
dried parsley1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried oregano½ tbsp
-
dried rosemary¼ tsp
-
unsalted butter½ oz
-
water50 oz
-
cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1387 mg
Πρωτεΐνη
84 g
Θερμίδες
3573 kJ /
854 kcal
Λιπαρά
46 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Time
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
40 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Fajitas
35 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Soy Poached Chicken
50 min