Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • veal shank bone in (approx. 4 pieces)
    40 oz
  • salt
    1 tsp
  • Tellicherry cracked peppercorns ground, divided
    3 - 4 tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • tomato paste
    1 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • beef stock
    32 oz
  • edible dried lavender plus extra to garnish
    1 tsp
  • cornstarch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 513 kcal / 2146 kJ
Πρωτεΐνη 76 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1722 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων