Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Miso Aubergine
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
670 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
654 kJ /
156 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 λεπτ.
Rice Salad with Vegetables
45 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1ωρ.
Cooked Quinoa
15 λεπτ.
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1ωρ.
Nacho Gratin
1ωρ.