Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Octopus Salad
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
594 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1177 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Steamed Salmon Parcels
55 λεπτ.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 λεπτ.
Seafood Soup
Καμία βαθμολογία