
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Octopus Salad
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
281 kcal /
1177 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
594 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.