Sous-vide Teriyaki Salmon

Sous-vide Teriyaki Salmon

3.7 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • sesame seeds
    40 g
  • fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
    4
  • teriyaki sauce
    75 g
  • fresh root ginger thinly sliced
    20 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1450 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 394 kcal / 1650 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 95 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων