Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Teriyaki Salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
95 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
1650 kJ /
394 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.