Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Teriyaki Salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
95 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
1650 kJ /
394 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Steamed Salmon Parcels
55 λεπτ.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 λεπτ.
Seafood Soup
Καμία βαθμολογία