Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary Polenta with Mushrooms
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
16 oz cremini mushrooms, quarteredbaby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1331 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2330 kJ /
557 kcal
Λιπαρά
32 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Time
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30 λεπτ.
Honey Glazed Carrots
30 λεπτ.
Sautéed Cauliflower
25 λεπτ.
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Holiday Stuffing
1ωρ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Greek Lentils and Rice
40 λεπτ.
Southern Potato Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Spanish Rice
30 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 λεπτ.