
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary Polenta with Mushrooms
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
baby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
557 kcal /
2330 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
18 g
Νάτριο
1331 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Time
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamed Spinach
30 λεπτ.
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 λεπτ.
Greek Stuffed Chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Cauliflower Mash
25 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 λεπτ.
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 λεπτ.
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 λεπτ.
Asparagus Sauté
15 λεπτ.
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 λεπτ.
Steamed and Grilled Beets
1ωρ. 20 λεπτ.