
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary Polenta with Mushrooms
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
baby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
557 kcal /
2330 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
18 g
Νάτριο
1331 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Time
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 λεπτ.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Ratatouille with Pecorino
1ωρ. 5 λεπτ.
Greek Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Greek Stuffed Chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Stir-Fried Vegetables
15 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Mashed Potatoes
50 λεπτ.
Steamed Rice
25 λεπτ.