Rosemary Polenta with Mushrooms

Rosemary Polenta with Mushrooms

4.0 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • Gruyère cheese
    2 oz
  • vegetable broth
    64 oz
  • yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)
    10 ½ oz
  • heavy whipping cream
    2 oz
  • fresh rosemary, leaves only
    2 sprigs
  • shallots halved
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dried chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • baby portobello mushrooms quartered
    16 oz
    16 oz cremini mushrooms, quartered
  • balsamic vinegar
    1 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
  • goat cheese crumbled
    8 oz
  • baby arugula to serve
    2 - 3 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 557 kcal / 2330 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 1331 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων