Συσκευές & Αξεσουάρ
Luo bo gao (radish cakes)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
-
plain flour30 g
-
rice flour150 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
salt2 tsp
-
dried shiitake mushrooms4 - 5
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)50 g
-
Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
dried shrimp (see Tips)30 g
-
eschalots2
-
vegetable oil30 g
-
Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)2
-
caster sugar20 g
-
light soy sauce2 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 10 slices
Νάτριο
6903.4 mg
Πρωτεΐνη
70.3 g
Θερμίδες
7416.2 kJ /
1765.8 kcal
Λιπαρά
86 g
Φυτικές ίνες
16.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
171.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Mini chicken pies
1 Std. 20 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min