Συσκευές & Αξεσουάρ
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
886.2 mg
Πρωτεΐνη
40.7 g
Θερμίδες
3941.9 kJ /
942.2 kcal
Λιπαρά
68.9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
32.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Steak tartare
10min
Beef Burgundy
1h 45min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Cabbage rolls
1h 50min
"Moussaka" bowl
45min
Risotto bolognese
45min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Toad in the hole
25h 25min
Chicken with almonds
45min
Char siu pork bao
2h 10min