
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half1
-
shallots quartered lengthwise8 oz
-
fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Ginger Glaze
-
dark brown sugar4 oz
-
ginger, minced2 tsp
-
corn starch1 tbsp
-
water4 oz
-
rice vinegar2 oz
-
soy sauce1 oz
-
non-stick spray oil
-
fresh parsley to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
431 kcal /
1803 kJ
Πρωτεΐνη
38 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
628 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35min
Pulled Pork
4h 5min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Pozole Rojo
2h 5min
Shepherd's Pie
1h 15min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Honey BBQ Chicken
1h 25min