Kalarepa à la ryba po grecku

4.7 246 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • kalarepy obranej, przekrojonej na pół, pokrojonej w 0,5-1 cm półplastry
    600 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 ½ łyżeczka
  • soli
    2 ½ łyżeczki
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    200 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    200 g
  • cukinii pokrojonej na kawałki
    300 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • wody
    150 g
  • koncentratu pomidorowego
    50 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • kminu rzymskiego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • oregano, suszonego
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 167.5 kcal / 701.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 1228.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων