
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Artichokes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
120 kcal /
502 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamed Spinach
30 λεπτ.
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 λεπτ.
Greek Stuffed Chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Cauliflower Mash
25 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 λεπτ.
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 λεπτ.
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 λεπτ.
Asparagus Sauté
15 λεπτ.
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 λεπτ.
Steamed and Grilled Beets
1ωρ. 20 λεπτ.