
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Artichokes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
120 kcal /
502 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Asian Snow Peas
25 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Southern Mac & Cheese
30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Deviled Eggs
20 min
Spanish Rice
30 min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Brak ocen
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min