Bruschetta de caponata siciliana

Bruschetta de caponata siciliana

4.1 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
24 raciones

Υλικά

  • de berenjenas con piel, en trozos
    350 - 400 g
  • de tomates pera en cuartos
    500 - 600 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • de cebolla roja en cuartos
    300 g
  • de apio en trozos de 2 cm
    100 g
  • de sal
    1 - 2 cucharaditas
  • de pimienta negra recién molida
    2 - 3 pellizcos
  • de vinagre de vino tinto
    20 - 25 g
  • de azúcar
    10 g
  • de alcaparras
    50 g
  • de aceitunas verdes sin hueso
    70 - 80 g
  • de pan de chapata
    24 rebanadas
  • de perejil fresco picado
    2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 64 kcal / 268 kJ
Πρωτεΐνη 1.35 g
Λιπαρά 3.15 g
Υδατάνθρακες 7.55 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων