
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tunisian Beef Ribs
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve6 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)28 oz
-
red wine3 oz
-
beef stock12 oz
-
crushed tomatoes10 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
star anise1
-
mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve3 - 4
-
precooked couscous to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
638 kcal /
2669 kJ
Πρωτεΐνη
41 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
998 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cooking
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Sesame Chicken
40 Min
Curried Chicken and Apple Salad
30 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Waldorf Salad
15 Min
Chili Cheese Dogs
50 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min