
Συσκευές & Αξεσουάρ
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 350 g
Θερμίδες
1580 kcal /
6636 kJ
Πρωτεΐνη
16.1 g
Λιπαρά
166.8 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
102.4 g
Νάτριο
2385.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thickening with TM6
19 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siew sauce
10 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Smalec (pork rillettes)
3ωρ. 10 λεπτ.
Hoi sin sauce
15 λεπτ.
Dairy free béchamel
10 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.