Συσκευές & Αξεσουάρ
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 350 g
Νάτριο
2385.8 mg
Πρωτεΐνη
16.1 g
Θερμίδες
6636 kJ /
1580 kcal
Λιπαρά
166.8 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
102.4 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thickening with TM6
19 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic dip
10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Hommus dip
5 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Mint sauce
5 λεπτ.
Black tahini and beetroot hommus
1ωρ. 10 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.